Bine ati venit! - Welcome!
 
 
●  Home  ●  Cazare  ●  Restaurant  ●  Evenimente  ●    ●  Tarife & Rezervari   ●  Oferte  ●  Contact  ●
 
   
Termeni si conditii

Pentru orice probleme legate de produse, servicii sau alte informatii prezentate in site va rugam sa ne contactati.

Departament Rezervari

Tel.: +40-265-25.07.50
Fax.: +40-265-25.07.10
Mobil: +40-731.39.39.39
E-mail: office@hotel-ciao.ro

Departament Marketing & Events

Persoana de contact: Cosmin Timocea
Tel.: +40-720-61.50.04


Site-ul www.hotel-ciao.ro este un material de informare si comunicare online oferit de VOIAJOR S.R.L., cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este VOIAJOR S.R.L. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a siteului
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. VOIAJOR S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

3. Confidentialitate
VOIAJOR S.R.L. respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.hotel-ciao.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Astfel: VOIAJOR S.R.L. poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre VOIAJOR S.R.L., fara a incalca legile romanesti si internationale.

Orice cerere de rezervare se va opera numai dupa confirmare. In cazul in care consideram ca cererea nu se incadreaza in conditiile de rezervare, ne rezervam dreptul de a o refuza.
   
   
ROMANIA
540394 - Targu Mures
Str. Gh. Doja, Nr.143
Tel.: +40-265-250.750
Fax: +40-265-250.710
Mobil: +40-731-39.39.39
●  Home  ●  Cazare  ●  Restaurant  ●  Evenimente  ●  Tarife & Rezervari   ●  Oferte  ●  Contact  ●
   
   
Certificat de clasificare nr. 6404/4006 din 5.07.2010

2010 Copyright © Hotel Ciao***  |  Termeni si conditii  |  Proiect de fuziune prin absorbtie